Lagkager
3 bunde:
4 æg
100 g flormelis
65 g hvedemel
65 g majsstivelse
1 tsk bagepulver
Orange-chokoladecreme:
300 g mørk chokolade
½ l piskefløde
reven skal af en 1 usprøjtet appelsin
Pynt:
150 g overtrækschokolade
appelsinskal
citronmelisse
Bundene:
Pisk æggene med flormelis, til massen er lys og luftig, mindst 5 min. Bland hvedemel, majsstivelse og bagepulver og vend det i æggemassen. Fordel dejen i tre lagkage- eller springforme (20 cm i diameter). Bages ved 225 C i 8-10 min.
Chokoladecreme:
Smelt chokoladen i vandbad. Tilsæt fløde og rør rundt, til massen er ensartet. Tilsæt den revne appelsinskal og sæt cremen til afkøling i køleskab, når den er helt kold piskes den til stift skum. Læg lagkagen sammen med cremen, smelt overtrækschokoladen og smør den ovenpå. Pyntes med tynde appelsinstrimler og citronmelisse.