Logo

Gammeldags biscuittærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g marcipan
1 æg
mandelflager
små jordbær
Fyld:
75 g god mørk chokolade
3 dl piskefløde

Skær marcipanen i stykker, kom den i en køkkenmaskine og kør nogle sekunder.
Tilsæt ægget og kør det hele til en jævn dej.
Kom bagepapir på en plade, tegn 2 cirkler, ca 20 cm. i diameter, og
fordel dejen i cirklerne.
Bages lysebrune ved 175.°C i ca. 12 minutter.
Lad bundene køle lidt, træk forsigtigt bagepapiret af og lad bundene
køle helt af.
Bræk chokoladen i stykker, læg dem i en dyb tallerken og smelt dem over simrende vand eller i mikroovnen i 15-20 sekunder.
Lad chokoladen køle.
Pisk fløden stiv og rør chokoladen i.
Læg den ene bund på et fad, dæk den med chokoladefløden, læg den
anden bund over og dæk også den med chokoladefløde.
Lad tærten stå koldt i 2-6 timer.
Rist mandlerne i en stegepande eller på et fad i mikroovnen i 2-3 min.
Pynt tærten med jordbær og drys mandlerne over.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.994 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her