Logo

Kogning af rejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kogning af rejer

 

Rejer koges i rigeligt vand tilsat lidt salt og evt. sukker.
Fx 1 kg rejer i 4 liter vand tilsat 5 spsk salt og 3 spsk sukker.
Rejerne hældes ned i vandet, når det koger.
Så snart vandet koger fjernes gryden fra varmen og rejerne trækker i det kogende vand fx 1-2 minutter, når det er fjordrejer, der koges, og 20-30 minutter, når det er de større nordsørejer.
Herefter skylles rejerne med koldt vand og er klar til pilning.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (14 stemmer)
Siden er blevet set 12.235 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her