Logo

Husets fiskesuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer

3 fed hvidløg
2 hele løg
1 dåse hakkede tomater
1 ½ l vand
2 terninger fiskebouillon
3-4 dl piskefløde
1 spsk rød kinesisk karry
400 gram torskefilet
200 gram rejer

Hvidløg hakkes fint, løg skæres i medium tern, svitses i olie uden at tage farve. Tomater, vand og bouillonterninger tilsættes. Koges op så terningerne opløses.
Karry og fløde tilsættes. Simrer i ca. ½ time.
Smages til med Salt & Peber og evt. et nip sukker (hvis tomaterne ikke har den fornødne sødme).
Så tilsættes torsk udskåret i mundrette stykker og når suppen koger igen, tages gryden fra varmen og rejerne tilsættes. Serveres med brød (eller forkogt pasta som hældes i suppen).

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.735 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her