Logo

Brun sauce til andesteg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

hals, vingespidser, kråse og hjerte  
1 lille løg  
1 lille gulerod  
evt. 2 tsk andebouillon  
½ l. vand  
1 spsk smør  
½ spsk hvedemel  
1 dl fløde 13 %
 
Kog hals, vingespidser, kråse og hjerte sammen med grønsagerne og evt.
bouillon 1 time.
Si det (det kan gøres i god tid).
Hæld stegeskyen fra anden oveni.
Lad det stå et øjeblik og skum fedtet af (det lægger sig foroven).
Smelt smørret og pisk melet i.
Spæd med skyen, til saucen er tilpas.
Kom fløden i og kog saucen igennem.
Smag til med salt og peber og evt. lidt ribsgelé.
Farv med lidt kulør.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.020 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her