Logo

Karrysuppe med rejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 spsk smør eller olie
2 spsk mild karrypasta (fra Sharwoods)
1 lille fed presset hvidløg
1 lille finthakket løg
5 dl hønsebouillon
2 dl piskefløde
1 lille porre snittet i fine strimler
200 g pillede rejser
salt, peber
lidt lime eller citronsaft

  
Varm smør op i en tykbundet gryde og svits karrypasta, løg og knust hvidløg i 3-4 min. under omrøring.
Hæld bouillon ved og lad suppen koge 5-10 min.
Hæld fløden ved, kog op, smag til evt. med mere karrypasta, salt peber og limesaft.
Rejer og porrestrimler drysses i lige før serveringen som pynt

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.558 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her