60 g hvedemel
180 g sukker
9 æggehvider
1 tsk citronsaft
½ tsk salt
½ tsk vaniljesukker
½ tsk mandelessens
100 g hvid chokolade til overtræk
50 g mandelflager
50 g mørk chokolade
2-3 spsk piskefløde
Opvarm ovnen til 175ºC.
Sigt melet. Tilsæt 1 dl af sukkeret g sigt blandingen 2 gange mere.
Pisk æggehviderne skummende.
Tilsæt citronsaft og salt og fortsæt med at piske til hviderne er stive. Pisk resten af sukkeret i hviderne - én skefuld ad gangen - til massen er blank og kan danne toppe.
Pisk vaniljesukker og mandelessens i og vend melet i lidt ad gangen.
Hæld dejen i en smurt hjerteform.
Kør en kniv igennem for at fjerne evt. lufthuller.
Bag kagen midt i ovnen i 30-40 min. indtil kagemidten føles fast, men stadig fjedrer ved berøring.
Vend kagen ud med oversiden nedad og lad den afkøle 2 timer på en rist.
Smelt de to chokolader over vandbad i hver sin gryde.
De skal smeltes langsomt, ellers brænder de på og klumper let.
Bliver chokoladen fast, tyk og grynet, kan den reddes ved at tilsætte lidt piskefløde eller smør.
Smør først kagen med den hvide chokolade.
Pres mandelflager i på siden.
Form 2 små kræmmerhuse ud af bagepapir.
Fyld den ene med lidt afkølet mørk chokolade og luk den.
Hold resten af chokoladen varm, mens kagen pyntes.
Tryk let foroven og sprøjt chokoladen på kagen.
Når kræmmerhuset er tomt, fyldes det næste kræmmerhus, og du fortsætter med at pynte kagen.
Stil den koldt, indtil den skal spises.