1 ½ kg svinekam
2 dåser henkogte ferskener
150 g blødt smør
1 bdt timian
1 hvidløg
15 skiverletrøget bacon
1 glas hvidvin
olivenolie
Rids sværen på kammen.
Hæld væden fra den ene dåse ferskener og riv ferskenerne i mindre stykker ned i en bradepande.
Bland dem med smør, timianblade, salt, peber og to finthakkede hvidløgsfed.
Vend kammen og skær en lomme skråt ned på langs af kødstykket.
Der skal ikke skæres helt ud til enderne.
Pres smørmassen godt ind i lommen.
Læg baconstykkerne på tværs hen over lommen.
Til sidst snøres stegen. Vend den og læg den i bradepanden. Timiankvistene lægges i bunden af bradepanden sammen med hele upillede hvidløgsfed og indholdet af den anden dåse ferskener.
Til sidst hældes lidt hvidvin i bunden af bradepanden, og sværen gnides med salt og en anelse olivenolie.
Steg kødet i ovnen i en god times tid ved 220ºC og lad det hvile i et kvarter bagefter.
Imens stegen hviler, hælder man fedtet fra bradepanden, tilsætter lidt vand og moser hvidløgsfeddene – så har man en dejlig sauce.