Logo

Tærte med fennikel, spinat, forårsløg og salatost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tærte med fennikel, spinat, forårsløg og salatost



Ingredienser:

Tærtedej:

200 g grahamsmel

200 g hvedemel

1 tsk seasalt

200 g smør

6 spsk koldt vand

 

Fyld:

6 æg str s/m

1,5 dl mælk

Salt

Kværnet peber

4 timianstilke

 

Grønt:

50 g spinat

125 g forårsløg

350 g fennikel

150 g salatost

 

Pynt:
100 g cherrytomater
50 g friskbælgede ærter


* Tilberedning

Kom grahamsmel, hvedemel og salt i en skål. 

Kom tern af koldt smør i og bland dejen sammen med koldt vand. 

Lad dejen hvile i 20 minutter på køl. 

Rul dejen ud til en rektangel mellem 2 stykker bagepapir, 

fold en kant hele vejen rundt, så æggemassen ikke løber ud. 

Tærtebunden kommes på en bageplade og bages ved 200 °C i 15 min.

Pisk æg, mælk, salt, peber og friske, skyllede timianstilke sammen. 

Skyl spinat, skær forårsløg i skiver og skær fennikel i grove stykker. 

Kom det på tærtebunden med brud af salatost. 

Hæld æggeblandingen over og bag tærten ved 200 °C i 30-35 min. 

Pynt tærten med halve cherrytomater og friskbælgede ærter.

 

Energi pr. person: 2696 kJ/642 kcal

Næringsindhold pr. 100 g: Protein: 6,5 g. Fedt: 12,0 g. Kulhydrat: 15,0 g. 



Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 160 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her