Logo

Finsk gryde med rødbeder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g benfri grisekød av bov og skinke
1 msk margarine
2 gule løg
5 rødbeder (rå)
1 gulerod
1 ½ tsk salt
1 kdrm sort peber
1 laurbærblad
4 nelliker
2 msk hvedemel
4 dl vand
1 portion hvidkål (ca 250 g)
2 tsk vineddike

Skær flæskekødet i terninger. Brun fedtstoffet i en gryde og brun kødet. Skræl rodfrugterne. Hak løgene groft, skær rødbeder og guleroden i tern. Bland rodfrugterne ned i gryden. Tilsæt salt og krydderier.Drys melet over, og rør rundt. Spæd med vandet. Kog under låg ved svag varme ca 15 min.Skær hvidkålen i fine strimler i mellemtiden, og bland den i. Kog yderligere ca 15 min. Prøvesmag evt med vineddike.
Serveres til kokte kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.800 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her