#
1 ps. Dr. Oetker Chokodråber
250 g hvedemel
½ tsk bagepulver
50 g kokosmel
150 g rørsukker
1 æg
125 g blødt smør eller margarine
1 tsk vaniljesukker
*
Bland hvedemel og bagepulver og si det i en skål.
Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt det med en mixer (dejkroge) - først på laveste, dernæst på højeste trin - til en glat dej.
Pak dejen i alufolie og stil den i køleskab mindst i 30 min.
Rul den ud på et meldrysset bord, udstik stjerner og læg dem på en bageplade med bagepapir.
Bages i ca. 14 min. ved ca. 180 °C (forvarmet) eller Varmluft: 160 °C (forvarmet)
Træk bagepapiret med de færdigbagte stjerner over på en bagerist og lad dem afkøle.
Smelt kageglasuren efter anvisningen og stænk stjernerne.
Småkagerne kan max. holde sig 3 uger.