250 g blødt smør
500 g sukker
4 æg
450 g hvedemel
50 g kakao
4 tsk bagepulver
4. tsk vaniljesukker
1 ½ dl yoghurt naturel
21/2 dl kakaomælk
200 g mørk chokolade
Evt. M&M
Pisk smør og sukker sammen til det smuldrer.
Pisk æggene i en ad gangen.
Pisk blandingen til den bliver let og luftig.
Bland hvedemel, kakao, bagepulver og vaniljesukker sammen.
Vend det (drysset gemmen en sigte) i smørblandingen, skiftevis med yoghurt og kakaomælk.
Beklæd en bradepande med bagepapir og fordel dejen deri.
Bag kagen midt i ovnen ca. 1 time og 10 minutter ved 175ºC.
Løft forsigtigt kagen ud af bradepanden ved hjælp af bagepapiret.
Lad kagen køle af på bageristen.
Smelt chokoladen i vandbad og læg det over den færdigbagte kage, læg
evt. M&M ovenpå.
Tips: Kagen kan bages dagen i forvejen. Er frysegnet.