Logo

Grahamsboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

25 g gær
1 ½ dl lunkent vand
1 æg
1 tsk salt
½ tsk sukker
125 g grahamsmel
75 g blødt smør
125 g hvedemel

Gæren udrøres med vandet.
Æg, salt, sukker og grahamsmel tilsættes lidt efter lidt.
Det bløde smør skæres i små klumper og slåes ind i dejen, til den er glat og blank.
Hvedemel tilsættes, så meget som den kan tage.
Den æltes godt igennem og stilles til hævning 30 min. tildækket med fugtigt klæde.
Arbejdes igennem og formes til 12 boller.
De efter hæver på en smurt bageplade i 15 min.
Pensles med pisket æg og bages midt i ovnen ved 225ºC i 10 - 12 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.292 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her