En flødeis med
marcipan og friske, danske kirsebær.
Arbejdstid: 20 min.
Indfrysningstid: ca. 3 timer Kræver ikke ismaskine (6-8 personer)
#
6 æggeblommer
(pasteuriserede)
100 g sukker
1 tsk citronskal
(fintrevet, usprøjtet)
2 spsk citronsaft
et lille drys fint
salt
150 g ren rå
marcipan (groftrevet)
¼ l piskefløde
Tilbehør:
friske kirsebær og
mynte
*
Pisk æggeblommer og
sukker til en meget tyk creme.
Tilsæt citronskal og
-saft og salt sammen med marcipanen.
Pisk fløden til
blødt skum og vend den i æggemassen.
Fyld iscremen i en
sandkageform beklædt med husholdningsfilm.
Frys i 3-6 timer,
til isen er fast.
Server med kirsebær
og pynt med mynte.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin