Logo

Gulerodstimbaler med smørsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g gulerødder
4 dl fløde
salt
peber
2 store æg

Sauce
2 dl grønsagsbouillon
200 g koldt smør i tern
purløg

Gulerødderne skæres i skiver og koges møre i fløden. Kør blandningen til en mos og køl af inden æggene tilsættes, smag godt til. Hæld blandingen i portionsforme og bag dem ved 150º i 1 time.

Kog bouillonen koge ind til det halve og monter med smørtern må ikke koge !Hak purløget fint og rør i saucen. Vend forsigtigt timbalerne ud af formene og server smørsaucen til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.301 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her