8 stk
1 stor skive hvidt sandwichbrød uden skorpe
15 g smør
1 spsk majsolie
1 lille fed hvidløg, halveret
2 små, modne avocadoer
2 tsk citronsaft
2 spsk finthakket frisk persille
8 pillede, kogte rejer, optøet hvis der bruges frosne
2-3 dråber Tabascosauce
salt og peber
små citron»ryttere« til pynt
Skær brødskiven ud i 4 kvadrater og skær hvert kvadrat diagonalt i halve til i alt 8 små trekanter.
Opvarm smør og olie i en stegepande. Tilsæt hvidløg og steg brødtrekanterne, til de er let gyldne på begge sider. Lad dem dryppe af på fedtsugende papir og stil dem til afkøling.
Halver 1 avocado, fjern stenen og skrab med en lille melonske kødet ud i 8 kugler. Rul dem i 1 tsk citronsaft og vend dem i persille. Træk 8 rejer på 8 cocktailpinde og sæt en avocadokugle på hver enkelt. Gem dem.
Skrab resten af kødet ud af avocadoen og læg det i en skål. Halver den sidste avocado, fjern stenen, skrab kødet ud og læg det i skålen. Tilsæt resten af citronsaften samt Tabascosauce og krydr med salt og peber. Mos det hele godt sammen.
Fordel blandingen på de stegte brødtrekanter og form med bladet af en kniv hver enkelt til trekantede pyramider. Læg en coktailpind med rejer og avocado ovenpå. Pynt med små citronryttere.