Logo

Fyldte æg med rejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Æg og rejer er som regel en lækker kombination. Her bruges rejerne som fyldt i ægget sammen med smør og piskefløde. Prøv retten til frokost med brød eller måske på en kold buffet.

 

300 gram rejer
4 hårdkogte æg
1 spsk blødt smør
1-2 spsk piskefløde
salt og peber
 
Pynt:
dild
salatblade
citronbåde
 
Æggene pilles og skæres over på langs og blommerne tages ud.
Halvdelen af rejerne hakkes groft.
Æggeblommerne moses med smør og fløde og røres godt sammen med de
hakkede rejer.
Der smages til med salt og peber, og blandingen fyldes i æggene.
Serveres med resten af de hele rejer sammen med dild, salatblade og citron.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 8.346 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her