Rør en creme af
hårdkogte æggeblommer, mayonnaise og krydderier og fyld cremen tilbage i de
kogte æggehvider. En lille lækkerbisken til forret eller på frokostbordet. Klar
på et kvarter.
3-6 personer. Arbejdstid:
10 min. + 10 min til at koge æg.
#
3 hårdkogte æg
3 spsk mayonnaise
1-2 tsk karry
1 cm frisk ingefær
salt og peber
100 g rejer
frisk koriander
eller mynte
*
Del de hårdkogte æg
på langs, og tag blommerne ud.
Mos de hårdkogte
æggeblommer med en gaffel, og rør dem sammen med mayonnaise og karry Smag til
med revet ingefær (kan udelades), salt og peber.
Fyld cremen tilbage
i æggehviderne med en teske eller en sprøjtepose.
Top op med rejer og
hakket koriander eller mynte.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin