Logo

Et stykke med tunge

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

10 g blødt, usaltet smør
1 skive mørkt brød
nogle dildkviste
1 skive kogt oksetunge
3 skiver agurk
3 skiver tomat
1 ½ spsk råkost i mayonnaisedressing (coleslaw)
radise»blomster« og dildkviste til pynt

Smør brødet. Dæk brødets kanter med dildkviste, så disse stikker ud over kanterne.
Skær med en rund, 5,5 cm kageudstikker, 3 cirkler ud af tungeskiven. Fordel tungecirklerne i et »kronbladsmønster« på brødskiven.
Læg tomatskiver og agurkeskiver mellem tungecirklerne, så der dannes et nydeligt »blomstermønster«.
Læg coleslaw i midten og pynt med radiseblomster og dildkviste.

Variationer: Enhver form for koldt, kogt kød kan bruges, fx skinke, hvidløgspølse eller bierwurst. Erstat agurken med tynde skiver kiwifrugt og brug en skefuld Waldorfsalat eller kartoffelsalat i stedet for coleslaw, hvis du foretrækker det.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.141 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her