Logo

Crawfish Boil

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Krabber, jomfruhummere, skalrejer, kinarejer, krebs eller hummer.
Olivenolie
Citron
Hvidløg
Vand
Sennepsfrø
Korianderfrø
Dildfrø
Tørret chili
Laurbærblade
Salt og peber
Nelliker
Allehånde

Alle krydderierne stødes i en morder eller blendes.

Olien varmes i en gryde og krydderierne svitses.

Der hældes vand på.

Tilsæt citronbåde og et helt hvidløg.

Når vandet koger, hældes skaldyrene i - med hovedet først, hvis de er levende. (De dør øjeblikkeligt.)
Krabber koges i 20 minutter, sluk for gryden og lad den hvile i 10 minutter.

Jo mindre dyrene er - des kortere er kogetiden.
Nyd skaldyrene med krydret mayonnaise, godt brød og øl. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (9 stemmer)
Siden er blevet set 3.563 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her