Logo

Whiskybudding

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¼ liter mælk (fløde 13%)
50 g sukker
6 æggeblommer (past.)
50 g sukker
7 blade gelatine
ca. ¾ -1 dl whisky (efter smag)
½ liter piskefløde
 
Mælk, sukker og vanilje koger op. Æggeblommerne røres sammen med
25 g sukker, halvdelen af mælken piskes i.
Æggemassen piskes op i resten af mælken og legeres til cremekonsistens
over svag varme.
Cremen tilsættes den udblødte gelatine, der er trykket fri for væde,
sigtes og afkøles.
Whiskyen tilsættes den afkølede creme, tilsæt den let piskede fløde.
Buddingen fyldes i forme og hærdes i køleskab.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.287 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her