Logo

Tekage, Bentes

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Selvom der kagen hedder en tekage er der ikke te i kagen, men måske hedder den sådan fordi den smager godt til teen? Prøv den en til søndagskaffen eller teen en koldt vinterdag eller som dessert.

 

 

Dej:
150 g smør
100 g sukker
2 æg
75 g kokosmel
50 g mørk chokolade
100 g rosiner
¾ dl mælk
2 tsk bagepulver
175 g hvedemel

Pynt:
100 g flormelis
2 tsk kakao
2 spsk kogende vand
1 spsk kokosmel

Smør og sukker røres godt sammen, rør æggene i et ad gangen, tilsæt kokosmel og chokoladen, der er hakket i mindre stykker, samt rosinerne.
Bland bagepulveret godt med melet og rør det skiftevis med mælken. Dejen kommes i en velsmurt springform.
Bag kagen på næstnederste rille i ovnen ved 180°C i ca 30 min.
Den kolde kage overtrækkes med chokoladeglasur og drysses med kokosmel.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.392 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her