150 g smør
300 g hvedemel (5 dl)
1 æg
1-2 spsk vand
Fyld :
En rest stegt kyllingekød ( ca. 300 gram )
100 g røget skinke
2 peberfrugter
1 bdt persille
4 æg
1 dl piskefløde
1 dl mælk
2 dl reven ost
salt
peber
Smuldr det ikke for kolde smør i melet. Pisk æg sammen, gem lidt til pensling og kom resten i dejen.
Saml dejen med lidt vand. Stil den i køleskab i ca. 30 minutter.
Tag skindet af kyllingekødet og skær kødet i terninger.
Skær skinken i tynde strimler. Skær peberfrugten i terninger.
Skyl og hak persillen.
Pisk æg, fløde, mælk og reven ost sammen og krydr med salt og peber.
Sæt ovnen på 200ºC.
Del dejen i 2 og rul den ene halvdel ud til bund.
Beklæd en tærteform (23 cm. i diameter) med den, prik dejen med en gaffel og bag bunden i ca. 10 minutter.
Læg kylling, skinke, peberfrugt og hakket persille i og hæld æggeblandingen over.
Rul resten af dejen ud til et låg og læg det over fyldet.
Skær kanterne til og dekorer med tiloversbleven dej.
Skær nogle lufthuller i låget og pensl det med æg.
Bag tærten i ca. 45 minutter.