Logo

Kold yoghurtsuppe med bagte courgetter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¾ l. yoghurt naturel
½ dl olivenolie
1 stor tsk dijonsennep
3 fed hvidløg
2 ½ dl fløde
2 ½ dl grønsagsbouillon
1 rød chili
1 stor courgette
skallen af 1 lime
½ tsk spidskommen
lidt olie
salt, peber
Pynt: Hakket purløg og paprika
 
Bland yoghurt, olivenolie, sennep, presset hvidløg, fløde, bouillon og chili (som er udkernet og finthakket) sammen.
Stil suppen køligt.
Hæld lidt olie, salt og peber på courgetten og bag den i en varm ovn i ca.
20 minutter (til den er gylden).
Køl den af.
Lige inden serveringen skæres courgetten i skiver og blandes i suppen
sammen med revet limeskal.
Pynt med paprika og purløg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.448 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her