Logo

Sesamristede havtaskekæber

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g havtaskekæber (renset)
100 g sesamfrø
50 g hvedemel
2 porrer (renset - man bruger kun det hvide og lysegrønne)
1 lille kvist løvstikke
1 dl hvidvin
50 g reven rødbede
1 dl fløde
1 hakket skalotteløg
olie

Sesamfrø og hvedemel blandes, og havtaskekæberne vendes deri.
De steges på en varm pande i lidt olie, hvor de krydres med salt og peber.
Porre koges let med løvstikkene, rødbederne, løg og hvidvin blandes i, fløde tilsættes, og det krydres med salt og peber.
Koges ind, til det har en passende konsistens.
Det hele anrettes på tallerken.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.003 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her