Sesamrejetoast er en gammeldags favorit i Australien, og her
er vores airfryer-version lavet med de åh-så-trendy briocheboller. Disse sprøde
små toast giver en fantastisk festkanape eller endda en fræk snack til dig.
45 min forberedelse. 15
min kogetid. 18 stykker
# Ingredienser
250 g frosset ubehandlet rejekød, lige optøet
2 fed hvidløg, finthakket
2 cm stykke frisk ingefær, fintrevet
1 æggehvide
½ tsk rørsukker
2 tsk sojasauce
1 tsk sesamolie, plus ekstra, til at pensle
1 skalotteløg i meget tynde skiver
2 æg, let pisket
150 g sesamfrø, let ristede
3 brioche-pølseboller, skåret i 1 cm tykke skiver (se Tips)
Sød chilisauce eller sur-sød sauce, til servering
* Tilberedning
Kom rejekød, hvidløg, ingefær, æggehvide, sukker, sojasauce
og
sesamolie i en foodprocessor og kør indtil en tyk pasta.
Tilsæt skalotteløg og kør for at blande.
Stil i køleskabet i mindst 30 min eller natten over for at
udvikle smag.
Kom ægget i en lav skål. Læg sesamfrø på en tallerken.
Læg ½ spsk rejeblanding på en brioche skive.
Dyp i æg og rul derefter i sesamfrø.
Arranger 9 stykker i kurven på en airfryer (ikke røre hinanden)
og
luftsteg ved 170 °C i 6 min eller indtil de er gyldne.
Gentag med den resterende rejeblanding, brioche, æg og
sesamfrø.
Server med sauce til dypning.
Tips: Sørg for at købe klassiske brioche-pølseboller –
andre boller fungerer ikke til denne opskrift.
Se alle de bedste opskrifter med Airfryer
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Grill, Tøm køleskab,
Mad til 1 person, Menuer, For børnekokke, eller Mad på 30 min og meget mere
Få de bedste madopskrifter med madABC.dk - Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------