Logo

Pers kartoffelsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(4 personer)

400 g kartofler i skiver,
6 stilke bladselleri,
1 løg,
6 dl grønsagsbouillon,
2 dl piskefløde,
200 g kalvebacon

Kartofler og grønsager koges møre i fonden i 15 minutter og blendes.
Bland fløden i. Smag til med salt og peber.
Kalvebaconen skæres til, steges sprød og lægges på suppen - eventuelt sammen med lidt grønt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 2.887 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her