Logo

Grillet kylling med tomat og kokoscreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kylling
2 spsk soya
1 fed hvidløg, presset

Sauce:
1 løg, hakket
1 fed hvidløg, presset
1 spsk olie
1 spsk revet ingefær
revet skal fra en lime
1-2 spsk karrypasta
1 ds hakkede tomater
2 dl kokosmælk

Pynt:
2 spsk kokosmel

Tilbehør:
1 bk.solsikkespirer
basmatiris
4 skiver groft brød

Kyllingen deles i 4 stykker og soya og hvidløg pensles på. Kyllingen grilles i ovnen i 30-40 min. og vendes ofte. Kyllingen er gennemstegt når kødsaften er helt klar

Løg og hvidløg svitses i olie i en gryde. De øvrige ingredienser tilsættes. Saucen simrer under låg i ca. 10 min. og smages til med salt.

Kyllingen serveres med sauce, ris og spirer og kokosmel drysses over.

Tips: Kyllingen kan også snilt grilles på udegrill.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.257 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her