1 kylling
2 spsk soya
1 fed hvidløg, presset
Sauce:
1 løg, hakket
1 fed hvidløg, presset
1 spsk olie
1 spsk revet ingefær
revet skal fra en lime
1-2 spsk karrypasta
1 ds hakkede tomater
2 dl kokosmælk
Pynt:
2 spsk kokosmel
Tilbehør:
1 bk.solsikkespirer
basmatiris
4 skiver groft brød
Kyllingen deles i 4 stykker og soya og hvidløg pensles på. Kyllingen grilles i ovnen i 30-40 min. og vendes ofte. Kyllingen er gennemstegt når kødsaften er helt klar
Løg og hvidløg svitses i olie i en gryde. De øvrige ingredienser tilsættes. Saucen simrer under låg i ca. 10 min. og smages til med salt.
Kyllingen serveres med sauce, ris og spirer og kokosmel drysses over.
Tips: Kyllingen kan også snilt grilles på udegrill.