75 g hvedemel
40 g gær
1 dl lunkent vand
risengrød af 6 dl mælk og 70 g ris og lidt sukker
6 æg
1 dl sukker
en stor håndfuld rosiner
revet skal af en halv citron
revet skal af en halv appelsin
olie til friturestegning
flormelis
Gæren opløses i vandet, og melet tilsættes. Lad dejen hæve i et kvarter eller til dobbelt størrelse. Kom æggene i og rør godt rundt. Tilsæt den afkølede risengrød. Tilsæt sukker og rosiner og rør godt rundt. Tilsæt revet citron- og appelsinskal.
Opvarm olien i en dyb stegepande eller frituregryde. Kom en klat dej i olien. Hvis dejen hurtigt tager farve, er olien varm nok. Kom dejklatter på størrelse med en god spiseske i olien og steg dem til de er lysebrune. Tag dem op og læg fritterne på fedtsugende papir. Inden serveringen drysses de med flormelis.