Rotolo di frittata con asparagi - Det her er en let og herlig frokostret til foråret.
4 æg
smør til stegning
200 g ricottaost eller hytteost
1 spsk jomfruolivenolie
2 spsk hakkede friske krydderurter (estragon, persille, purløg)
16 grønne friskkogte asparges
2 spsk jomfruolivenolie
1 tsk citronsaft
salt og peber
røde tomater
Pisk æggene sammen med salt og peber. Bag en flad æggekage, vend den med et grydelåg, så den bliver bagt på begge sider. Køl æggekagen af.
Rør ricottaosten med olivenolie, salt, peber og krydderurter.
Smør osten ud over æggekagen i et tyndt lag og rul den til en
roulade. Læg den til hvil i 30 minutter.
Pisk en marinade af olivenolie, salt, peber og citronsaft og hæld den over aspargesene på et fad. Skær æggerouladen ud i stykker på en til halvanden cm tykkelse og læg stykkerne oven på aspargesene, pynt med tomater skåret i både.
--