Logo

Stegt foie gras med solbærkogte rødbeder og linsesky

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

# Ingredienser

300 g frisk foie gras
Feldtsalat.
Citronsaft.
Olivenolie.
Salt, peber
 
Solbærkogte rødbeder:
1 skrællet rødbede i tern.
1 dl solbær.
50 g rørsukker.
½ dl rød­vinsvinaigre.
2 spsk aceto balsamico.
Sort peber
 
Linsesky:
1 dl hønsefond.
2 spsk grønne linser (puy).
Citronsaft.
Foie gras fedt

* Tilberedning 
Solbærkogte rødbeder: Kog rødbederne i ca. 10 minutter i letsal­tet vand, si vandet fra.
Kom solbær, rørsukker, rødvinsvinaigre og balsamico i en gryde, lad simre i 10-15 min.
Si lagen og reducer til det halve.
Vend lage solbær og rødbedetern sammen og smag til med sort peber.
 
Linsesky: Kog linserne i ca. 13 min i saltet vand.
Kasser koge­vandet.
Reducer hønsefonden til det halve og og vend sammen med lin­serne.
Smag til med salt, peber og citronsaft og monter med lidt foie gras fedt.
 
Skær foie gras'en i 4 tykke skiver, krydr med salt og peber og 

steg dem på en hed pande i ca. ½ minut på hver side.
Lad trække 2-­3 min inden servering sammen med feldtsalat vendt i ­olie og citronsaft 

samt solbærkogte rødbeder og linsesky.
 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.932 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her