(4 personer)
100 g panettone i tern (kage - kan købes færdig)
3 æggeblommer
100 g æggehvide
300 g sukker
50 g vand
50 g piskefløde
5 g Maizena majsstivelse
4 mandariner
2 appelsiner
Pisk æggeblommerne.
Kog 25 g vand og 100 g sukker op til 121°.
Hæld sukkerlagen under piskning i æggeblommerne.
Pisk æggehviderne.
Kog 25 g vand og 100 g sukker op til 121°.
Hæld sukkerlagen under piskning i æggehviderne.
Pisk fløden let og vend panettone-tern i.
Vend forsigtigt æggeblomme-, æggehvide og flødemasse sammen i en høj cylinder og stil i fryseren.
Skræl mandarinerne, blend dem og si saften over i en gryde.
Kog op med 50 g sukker og Maizena majsstivelse. Køl af.
Skræl appelsinerne og befri fileterne. Drys 50 g sukker over.
Anret appelsinfileterne i den ene side af tallerkenen.
Hæld mandarinsaucen ud på resten af tallerkenen og stil et stykke semifreddo ovenpå.