Seadas con frutti di bosco e gelato al Sambuco - (4 personer)
Seadas:
150 g hvedemel
40 g svinefedt eller olivenolie
4 cl vand
200 g hakket frisk gedeost
20 g sukker
60 g akaciehonning
Reven skal af 1 citron
1 knsp. salt
Olie til stegning
Skovbær
Hyldeblomst-is:
240 g sukker
260 g vand
30 g glukose
½ dl koncentreret hyldeblomstsaft
½ dl vand
Saft af ½ citron
Seadas:
Ælt en dej af hvedemel, svinefedt/olie, vand og salt og lad hvile i 20 minutter.
Bland ost, sukker og citronskal.
Rul dejen ultratyndt ud og skær i cirkler a 10 cm i diameter.
Læg oste fyld på og læg en plade over, tryk al luft ud og tryk kanterne godt sammen som til ravioli.
Friter kagerne i meget varm olie.
Hyldeblomst-is:
Bring sukker, 260 g vand og glukose i kog og lad simre i 10 minutter.
Køl af og bland resten af ingredienserne i.
Kør lagen på en sorbetiere/ismaskine til passende konsistens.
Server kagerne med varm akaciehonning, friske skovbær og hyldeblomst-is.