serveret på lækre crostini.
50 g smør
200 g kyllingelever renset og skåret i kvarter
8 finthakkede salvieblade
1 spsk rødvinseddike
1 spsk kapers
2 spsk friskhakket bredbladet persille ( eller almindelig )
8 skiver baquette ( almindelig brød kan gøre det - men er ikke helt så godt)
olivenolie
1 fed hvidløg
Sæt ovnen på 200ºC. Smør de 8 skiver brød med olivenolie og hvidløg på den ene side og sæt dem ind i den varme ovn til de bliver gyldenbrune og sprøde
Smelt imens smørret på en pande, steg leveren sammen med salvien i
ganske få minutter - leveren skal være lyserød inden i. Tilsæt eddike,
kapers, persille og skru op for varmen og lade væden koge ind. Det skal
ske hurtigt, så leveren ikke bliver grå og sej. Hæld det hele i en
foodprocessor og blend til fin masse . Smag evt. til med lidt salt. Men
husk kaperserne i sig selv er salte. Smør massen på de ristede stykker
brød og server straks.