Logo

Indbagt fisk med oliven - selleripanade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg lyssej
6-8 skiver røget skinke
½ stk selleri
10 stk grønne oliven
10 stk sorte oliven
salt og peber
sennep

Fisken renses og skæres ud i portionsstykker - skæres igennem.
Kog selleri i vand tilsat salt til den er mør. Blendes med oliven og smages til med salt, peber, og sennep. Smør panaden på fisken og pak fisken ind i skinken. Kom fisken i et ovnfast fad og sæt det i en forvarmet ovn ved 200ºC i ca. 15 minutter.
Det er en fremragende fiskeret for nybegynder, der ikke endnu er til fisk. Der er utrolige mange variationer angående tilbehør.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.499 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her