6 kyllingelår
marinade:
1 lime eller citron
½ tsk paprikapulver
1 fed hvidløg
1 tsk salt
½ tsk estragon
5 dråber tabasco
Grøn mojo:
2 modne avocadoer
1 ½ spsk lys vineddike
3 fed hvidløg
1 bundt persille
1 ½ tsk salt
2 tsk olivenolie
Marinering:
Vask limefrugten i lunkent vand.
Skræl den yderste del af skallen af. Pres saften ud.
Skallen og saften blandes med de øvrige marinade ingredienser.
Læg kyllingelårene i marinaden.
Lad det stå i køleskabet i et par timer.
Grøn mojo:
Tag kødet ud af avocadofrugterne.
Frugtkødet, vineddike, hvidløg, persille og salt mixes i en blender indtil blandingen får puréform. Tilsæt olie løbende.
Lad marinaden løbe af kyllingelårene.
Grilles i ca. 30 min. pensles og vendes løbende.
Grøn mojo serveres kold.