Logo

Kantarelsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En kantarelsuppe er ganske let at lave. Det laves blandt andet på skalotteløg og cremefraiche. Prøv den som hovedret eller måske som en let forret om sommeren.

 

350-400 g kantareller eller blandede skovsvampe
2 skalotteløg
20 g smør
¾ l hønsebouillon
1 dl fløde
1 dl cremefraiche 18%
1 æggeblomme
½ spsk majsstivelse
salt, peber

*
 
Rens svampene og del dem, hvis de er store. Svampene må helst ikke lægges i vand, så suger de vandet og bliver kedelige.
Børst dem rene under koldt rindende vand.
Pil og hak løgene. Svits løg og kantareller i et par min. i en gryde i smørret ved jævn varme.
Hæld bouillonen ved og lad suppen koge svagt i 10 min.
Hæld fløden i.
Rør cremefraiche, æggeblomme og majsstivelse sammen og pisk det i suppen.
Varm den til lige inden kogepunktet og smag til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.519 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her