Logo

Reje cocktail 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g kogte, pillede rejer
150 g aspargessnitter
3 spsk olie
1 spsk vineddike
1 knsp. salt
1 knsp. sukker
¼ tsk paprika
50 g mayonnaise
3 spsk ymer
4 blade salat

Rejerne fordeles i 4 cocktailglas og pyntes med asparges. Salt, sukker og paprika smeltes i 1 spsk kogende vand, olie og vineddike piskes i. Marinaden hældes over rejerne. Anretningerne pyntes med mayonnaise, der er blandet med ymer, og salatblade , og stilles koldt ½-1 time før serveringen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,4 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.635 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her