Logo

Raw fish seviche

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g fiskefilet (saltvandsfisk, dog ikke rødspætte)
1 stor moden tomat i tern
1 stort løg skåret i tynde skiver
1 hakket jalapenopeber
1 tsk korianderfrø
2,5 dl tomatjuice
1,5 dl limesaft, evt. citronsaft
6 spsk olivenolie
½ tsk oregano
1 tsk Creole Seasoning
0,5 dl tør hvidvin
2-3 tsk Tennesee Sunshine Hot Pepper Sauce
forårsløg til garnering

Fileterneskæres i stor e mundrette stykker. Fisken lægges i en dyb skål. Marinaden blandes af de øvrige ingredienser (begynd med de flydende)og der krydres med Tennesee Sunshine og Creole Seasoning efter smag.
Det hele røres sammen og den marinerede fisk stilles i køleskabet natten over.

Retten serveres kold, og garneres med forårsløg eller friske korianderblade.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.289 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her