Denne vendte omelet er et godt forslag til en hurtig og nem frokost. Her får du en god blanding af protein og kulhydrat. Server gerne med godt, groft rugbrød.
#
6 æg
300 g aubergine
1 stort løg
½ dl olie
3 spsk persille
2 fed hvidløg
*
Skær auberginerne i 5 skiver på langs, derefter i lange strimler og til sidst i tern.
Lad dem trække med lidt salt i 20 minutter og tør derefter saltet af.
Rist dem på panden, til de er møre.
Tag dem af panden og tilsæt olie.
Rist det grofthakkede løg gyldent og tilsæt aubergine og presset hvidløg.
Lad det snurre sammen og tilsæt så persillen.
Pisk æggene sammen med 1 spsk koldt vand i en skål og hæld dem over grønsagerne og rør rundt.
Lad æggemassen stivne ved svag varme og vend det så på et grydelåg og steg omeletten på den anden side.
Krydr med salt og peber.
Server med et blad basilikum som pynt og med et stykke groft rugbrød