Dej:
40 g gær
1,5 dl mælk
375 g hvedemel (7,5 dl)
150 g margarine
40 g sukker (½ dl)
1 æg
Fyld:
150 g smør/ margarine
150 g brun farin (1,5 dl)
½ tsk kanel
Pynt: Glasur og slik efter eget ønske
Mælken lunes og heri opløses gæren, som dog ikke må varmes med.
Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt til dejen er ensartet.
Dejen rulles ud og formes til en kagemand, der lægges på en plade med bagepapir.
Fyld:
Smør, farin og kanel røres til en ensartet masse.
Remoncen smøres på kagemanden.
Kagemanden sættes til hævning på et lunt sted i 15 min. – tildækket.
Bages på ovnens midterste rille ved 225º (stærk varme) i ca. 15 min.
Når kagemanden er afkølet, pyntes den med glasur og slik.