100 g smør
3 dl sukker
2 æg
1 ½ dl hvedemel
5 spsk kakao
1 tsk vanilje
revet skal af en økologisk citron
100 g mørk chokolade
1 pakke karamel crunch is
3 bløde ferskner
Pynt: 1 tsk kakao
Smørret smeltes i en gryde, sukker og æg piskes sammen i en skål. Hvedemel, kakao, vanilje, og citron skal røres i.
Smørret tilsættes og dejen røres jævn.
Chokoladen hakkes og vendes i dejen.
Dejen hældes op i en 24 cm springform beklædt med bagepapir.
Kagen bages midt i ovnen ved 175ºC i ca. 25 min.
Tages ud og afkøles helt (den skal være lidt klæg).
Kakaoen drysses over og desserten serveres.
Kom dessertspid med fx. ananas og fersken på grillen.
Dryp med lidt likør og server til blød is.