Logo

Svinetournedos med bagt salat caprese

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Svinetournedos med bagt salat caprese

8 stk svinetournedos

Olivenolie eller krydderolie m. basilikum

salt, peber

4 bøf tomater

4 kviste frisk basilikum

1 pose frisk mozzarella, 125 g

1 fed knust hvidløg

Salt, peber

Olivenolie

4 skiver lufttørret skinke

Balsamico

Frisk basilikum

Tilbehør: ciabattebrød eller andet brød

 

Pensel kødet med olie og krydr med salt og peber.

Skær toppen af tomaterne og lav en lille fordybning ned i tomaten med en teske.

Fyld tomaten basilikum og mozzarella, krydr med hvidløg, salt og peber og dryp medlidt olivenolie.

Læg skinken på som låg og bag tomaterne i grillen ved indirekte varme i ca. 15 min.

Grill medaljonerne 4-6 min. på hver side afhængig af tykkelse og om de skal være rosa.

Dryp tomaterne med balsamico og anret på tallerkener sammen med medaljoner. Pynt med frisk basilikum og server med lunt grillet brød.

--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.812 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her