Logo

Svinetunger i kapers

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Svinetunger i kapers

4 svinetunger

1 suppevisk

2 løg, spækket med 2 hele nelliker

10 hele peberkorn

2 laurbærblade

salt

2 spsk smør eller margarine

4 spsk hvedemel

1 spsk kapers

sukker og peber

klippet persille

skal af ½ usprøjtet citron

Tilbehør: kogte kartofler

*

Skyl tungerne og læg dem i en gryde med så meget vand, at det dækker.

Lad det koge op og skum.

Tilsæt suppevisk, nellikespækkede løg, peberkorn, laurbærblade og salt.

Læg låg på og lad det koge ganske sagte, til tungerne er meget møre – 1½-2 timer.

Skyl tungerne og flå dem, mens suppen koges ind.

Skær tungerne i skiver eller terninger.

Bag fedtstoffet af med hvedemelet og spæd med så meget af den siede suppe, at der dannes en sauce af passende konsistens.

Tilsæt kapers og smag til med salt, sukker og peber.

Kom tungerne tilbage i saucen og varm det forsigtigt igennem.

Drys med persille og reven skal af ½ citron.

Server kogte kartofler til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.863 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her