600 g torskefilet
2 stk peberfrugter (rød,gul,og orange)
1 løg
2 tsk tomatkoncentrat
2 dl hvidvin
2 dl vand
timian
salt
peber
1 fed hvidløg
olivenolie
10 stk skinke
13 stk tomater
Torskefilet:
Rul fileterne til medaljoner og svøb et stykke skinke omkring. Brug evt. en tandstik til at fastgøre skinken. Medaljonerne brunes let på panden i et par minutter og bages færdig i ovnen ved 190ºC i ca. 10-12 min.
Tomatkompot:
Begynd med peberfrugterne. Skær dem i 4 stykker og bag dem med skindsiden op i ca. 10-15 min. ved 200-220ºC, indtil skindet blive mørkt/sort.
Skær 8 tomater i kvarte og placer dem i et ovnfast fad. Krydr med salt, peber, hvidløg og frisk hakket timian og vend det hele i lidt olie. Bages i ovnen i ca. 10-12 min. ved 200 g
Pil skindet af peberfrugterne, skær dem i mindre stykker og vend dem i tomatkompoten
Sauce:
Skær 2 skiver skinke og 1 løg i småstykker og svits det i lidt olie på en pande. Tilsæt 5 tomater, der er skåret i kvarte og tomatkoncentrat, hvidvin, vand og lidt timian. Lad det hele simre i ca. 10 min. Smag til med lidt sukker, salt og peber og blend til sidst saucen.
Server retten med kartofler eller ris.