Logo

Skinkesvøbt torskemedaljon med tomatkompot og sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g torskefilet
2 stk peberfrugter (rød,gul,og orange)
1 løg
2 tsk tomatkoncentrat
2 dl hvidvin
2 dl vand
timian
salt
peber
1 fed hvidløg
olivenolie
10 stk skinke
13 stk tomater

Torskefilet:
Rul fileterne til medaljoner og svøb et stykke skinke omkring. Brug evt. en tandstik til at fastgøre skinken. Medaljonerne brunes let på panden i et par minutter og bages færdig i ovnen ved 190ºC i ca. 10-12 min.

Tomatkompot:
Begynd med peberfrugterne. Skær dem i 4 stykker og bag dem med skindsiden op i ca. 10-15 min. ved 200-220ºC, indtil skindet blive mørkt/sort.
Skær 8 tomater i kvarte og placer dem i et ovnfast fad. Krydr med salt, peber, hvidløg og frisk hakket timian og vend det hele i lidt olie. Bages i ovnen i ca. 10-12 min. ved 200 g
Pil skindet af peberfrugterne, skær dem i mindre stykker og vend dem i tomatkompoten

Sauce:
Skær 2 skiver skinke og 1 løg i småstykker og svits det i lidt olie på en pande. Tilsæt 5 tomater, der er skåret i kvarte og tomatkoncentrat, hvidvin, vand og lidt timian. Lad det hele simre i ca. 10 min. Smag til med lidt sukker, salt og peber og blend til sidst saucen.

Server retten med kartofler eller ris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.437 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her