Logo

Løgsauce 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer

½ dl vand
1 hakket løg (ca. 50 g)
31/2 dl cremefraiche 18% og cremefraiche 38% (lige dele af hver)
½ tsk groft salt
friskkværnet peber

Kom vand og løg i en gryde og bring det i kog. Kog løgene ved svag varme og under låg i ca. 5 min. Tilsæt cremefraiche, salt og peber og varm saucen igennem i ca. 3 min. Smag til. Server saucen sammen med kartofler til fx frikadeller eller stegt flæsk.
Tips: Saucen kan tilberedes af cremefraiche 38% alene.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (9 stemmer)
Siden er blevet set 2.522 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her