Dej:
2 æg
1 ½ dl sukker
reven skal af 1 citron
1 tsk bagepulver
1 dl mælk
100 g smeltet smør
1 ½ dl hvedemel
1 ½ dl grahamsmel
Garnering:
½ l jordbær
1 klase grønne druer
1 dåse mandarinbåde
¾ dl ribsgelé
Kom æg og sukker i en skål.
Tilsæt fint reven citronskal og pisk det hele til en let og luftig masse. Kom bagepulver og mælk i og rør rundt.
Tilsæt afkølet fedtstof og rør det hele til en jævn dej.
Hæld dejen i en smurt og melet rund form, eller et ovnfast fad, som kagen siden kan serveres i.
Bag kagen ved 175°C på nederste rille i ca 35 min, til den er gennembagt og har fået en fin gylden farve.
Lad den køle.
Skyl jordbær og vindruer.
Fjern stilkene på jordbærrene, del vindruer på langs og fjern kernerne.
Lad mandarinerne dryppe af i et si, men gem saften og dryp lidt over kagen.
Læg frugten i ringe eller grupper på tærten.
Rør geléen smidig, varm den en anelse hvis den ikke bliver jævn, og dæk frugten med geléen.
Lad kagen stå koldt mindst 4 timer.