Sur-sød dressing:
1 ½ spsk dijonsennep
1 ½ spsk honning
1 tsk worchestershiresauce
½ tsk groft salt
friskkværnet peber
½ liter syrnet fløde 9%
Salat:
1 ½ liter fintstrimlet icebergsalat (ca. 250 g)
½ kg kogte pillede og kolde små kartofler
½ blomkål i små buketter (ca. 200 g)
½ agurk i halve skiver (ca. 125 g)
1 rødløg i halve tynde ringe (ca. 50 g)
Sur-sød dressing:
Rør sennep, honning, worchestershiresauce, salt og peber sammen i en skål.
Vend forsigtigt den syrnede fløde i blandingen.
Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.
Salat:
Læg en bund af den fintstrimlede icebergsalat i et stort, fladt fad.
Anret herpå de små kartofler, blomkålsbuketter, agurk og rødløg.
Server dressingen i en skål ved siden af.