Logo

Brøndkarsemousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

50 g Ricotta-ost røres med en halv tsk sukker, to æggeblommer, salt og peber, reven skal og saft af ½ citron. Derefter blandes to bakker hakket brøndkarse i.
2 æggehvider piskes godt stive og foldes i blandingen.
3 blade husblas smeltes og hældes i moussen i en tynd stråle.

(Vi synes det er lettere at hælde citronsaften i den opløste husblas og hælde det i osteblandingen før æggehviderne forsigtigt blandes i.)

Blandingen fyldes i små forme, foret med husholdningsfilm, og sættes i køleskabet mindst et par timer før de vendes ud og serveres.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.482 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her