Logo

Brøndkarse- og valnøddedressing

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 hakket porre eller pibeløg
1 spsk peberrodsauce
2 dl cremefraiche
5 spsk mælk
1 spsk brøndkarseblade
50 g hakkede valnødder
Salt, friskkværnet peber
 
Bland porre, peberrodsauce, cremefraiche og mælk.
Smag til med salt og peber, før resten af ingredienserne blandes i.
Stilles i køleskab i en ½ times tid.
Egnet til grønne salater og løse ris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.552 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her